Vraagenantwoord - Fly and Run

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
Fly&Run

 Running SightSeeing Food Joy 


 
Boeken & Voor vertrek

Hoe kan ik boeken?
Via het inschrijfformulier op de site kun je jouw Fly & Run-trip bij ons boeken. Je ontvang gelijk een bevestiging dat jouw inschrijving bij ons binnen is gekomen. Binnen 1 werkdag ontvang je een e-mail met daarin de factuur voor deze trip. Je hebt 7 dagen om deze factuur te voldoen aan de organisator van deze trip; Sport-active Nederland. Pas op het moment dat het verschuldigde bedrag is voldaan, is jouw inschrijving definitief. Hiervan ontvang je een bevestiging.

Hoe dan verder?
In de bevestigingsmail vragen we naar jouw reisgegevens (id-kaart/paspoort). We zullen zodra we deze gegevens van jou hebben ontvangen de vliegtickets boeken. Tevens ontvang je een informatiefolder waar alles in staat dat je moet weten over onze Fly & Run-trips

Inchecken voor het vliegtuig
Wij zorgen dat jij wordt ingecheckt voor de vlucht! Dus jij hoeft helemaal niets te doen! Kortom, jij hoeft je alleen maar druk te maken over welke hardloopbroek je wel en niet meeneemt.

Verzamelen op het vliegveld
In de informatiefolder staat van welk vliegveld we vertrekken en hoelaat de vlucht gepland staat. Een week voor vertrek krijg je van ons de laatste informatie en ook de tijd hoelaat en waar we ons verzamelen op het vliegveld. Je kunt ons herkennen aan ons bordje: "Fly & Run"

Meerdere personen

Hoe kan ik meerdere personen boeken?
Via het inschrijfformulier op de site kun je jouw trip bij ons boeken. Als je de trip met meerdere personen boekt, kun je deze apart van elkaar aanmelden. Je krijgt gelijk een e- mail met een bevestiging dat jullie inschrijving binnen is gekomen. Door deze e-mail te replayen, kun je aangeven welke personen er bij elkaar horen. 

Overnachten op dezelfde kamer
Uiteraard worden stellen, vrienden of vriendinnen bij elkaar op de kamer geplaatst. Doordat je ons hebt laten weten wie bij elkaar horen, zullen we jullie bij elkaar indelen. Afhankelijk van het hotel is het ook mogelijk om met 3 tot 4 personen op een kamer te slapen. Wil je een één persoons-kamer boeken? Dat kan ook. Hiervoor vragen we een kleine meerprijs

Alleen op Fly & Run

Is het raar als ik alleen mee ga op een trip? 
Nee! Totaal niet. Bij ons gaan best veel mensen mee die een trip alleen boeken! Wil je geen kamer delen met een onbekende? Dat is geen enkel probleem. Tegen een kleine meerprijs boeken we een één persoons-kamer voor je! Wij zullen nooit twee onbekende personen van een ander geslacht bij elkaar op de kamer plaatsen.Tijdens Fly & Run

Hoe zien de trainingen eruit?
Elke dag staat er 1 of 2 trainingen op het programma. De trainingen zijn tussen de 5 en 10km per keer. De trainingen zijn gevarieerd en je kunt hem op eigen intensiteit indelen. De ene training loop je in een mooi stadspark, de volgende training loop je langs de highlights van de stad.

Kan ik een training overslaan?
Zeker! Je bent niet verplicht om alle trainingen mee te doen!

Kan ik ook iemand meenemen die niet hardloopt?
Absoluut! Terwijl jij lekker aan het trainen bent, kan diegene de stad verkennen of genieten van een drankje op een terras.

Mogen wij alleen de stad verkennen?
Natuurlijk. Je kunt de stad verkennen met onze stadsgids, maar na de training ben je vrij om te doen wat je wilt. Je kunt dan zelf bepalen of je cultuur wilt opsnuiven, wilt shoppen in die bekende straat of uren liggen in een van de stadsparken.

Eten tijdens de trip
Bij elke trip zitten overnachtingen met een ontbijt. De lunch en avondeten kun je zelf regelen. Vanuit onze organisatie gaan wij elke avond naar een leuk restaurantje om te eten. Kortom je kunt zelf kiezen wat je/jullie gaat doen!
Heb je toch nog een andere vraag? Stuur hier jouw vraag naar ons toe!
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu