Surprise - Fly and Run

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
Fly&Run

 SURPRISE

 

20 t/m 22 april 2018 &
30 nov t/m 2 dec 2018

Durf jij het aan? Rijden naar een vliegveld en daar pas te horen krijgen waar je drie dagen gaat hardlopen? Natuurlijk kiezen we een geweldige stad uit en krijg je van te voren te horen wat voor kleding je moet meenemen.
Je gaat in ieder geval naar een stad die wij niet standaard aanbieden. Elke Surprise-reis gaat ergens anders heen. Dus heb je al een keer een surprise-reis bij ons gedaan? Je kunt gerust nog een keer boeken!

Uiteraard is deze Fly&Run inclusief vlucht, verblijf en ontbijt! 

Fly&Run SURPRISE

Retour vliegticket naar verrassing
2 overnachtingen met ontbijt in een luxe hotel
Onbeperkt gratis openbaar vervoer in stad
4 hardlooptrainingen in de stad

Voor slechts 
€ 329,00
EXTRA

 

Surprise activiteit
In elke stad hebben we een leuke extra activiteit op het programma staan. Ook voor deze surprise-trip, maar natuurlijk blijft dit nog een verrassing. Durf jij het aan om je in te schrijven voor een leuke activiteit in de stad? Boek dan nu al deze extra activiteit bij jouw trip! 

Voor slechts 
€ 30,00 p.p.
PROGRAMMA

Vrijdag  
Vertrek vanaf vliegveld
Aankomst in hotel
Lunch
Kennismakingsloop door de stad (5 tot 7 km)
Vrije tijd
Gezamelijk diner
Vrije tijd

Zaterdag
Ontbijt
Sight Seeing Run langs alle highlights (10 km)
Mogelijkheid tot lunch en daarna vrije tijd 
Hardlooptraining in park 
Mogelijkheid tot gezamelijk diner (vrije keus)

Zondag 
Ontbijt
Hop on - Hop off training ( 7 km)
Verzamelen voor transfer vliegveld
Aankomst


Deze trainsters gaan mee!

Alexander Hulleman
Jarenlang was Alexander Hulleman in het water te vinden. In 2009 werd hij zelfs Europees Master Kampioen op de 800m vrijeslag. Doordat hij veel naar buitenlandse steden reisde, kent hij veel steden op zijn duimpje. Zijn favoriete steden zijn Parijs, Rome en Malaga. Hardlopen en stedentripje leken hem wel wat en daarom bedacht hij dit geweldige concept.   

Emily Brekelmans
Emily traint momenteel keihard voor haar eerste halve marathon. Tijdens onze Fly & Run trips zal zij samen met Alexander de groepen begeleiden, maar neemt ook de organisatie op zich! Zij zorgt ervoor dat jij alle informatie in je inbox krijgt voor je vertrekt. Emily Brekelmans reisde veel en houdt daarom zeker van leuke stedentrips.


Onbeperkt reizen door de stad
Als je meegaat met Fly & Run reis je onbeperkt met het openbaar vervoer door de stad. Je krijgt een persoonlijke pas waarmee je gratis kan reizen naar de mooiste plekken. Elke dag is er de mogelijkheid om met ons de stad te verkennen, maar je kunt er ook voor kiezen om individueel of met een eigen groepje de stad in te gaan! Maar je kunt ook nog een middagje aan echte topsport doen: Shoppen.

Trainen op eigen niveau
Iedereen kan met Fly & Run mee! Of je nu een geoefende hardloper of een beginneling bent, doordat we de trainingen zo inrichten kun je op jouw eigen niveau de trainingen afwerken.

Vertrek vanuit Nederland én België
Doordat we steeds meer Belgische deelnemers krijgen, zullen wij vanaf heden ook onze reizen aanbieden vanaf Belgische vliegvelden! We zullen proberen zoveel mogelijk de vliegtijden hanteren die we ook met de Nederlandse deelnemers boeken. Soms kan het zijn dat de Belgische deelnemers enkele uren korter óf langer de stad kunnen verkennen. Er zal altijd een begeleider vanuit België met jullie vertrekken, zodat we dezelfde service kunnen bieden als aan onze Nederlandse deelnemers.
 

Reserveer hier jouw Fly & Run SURPRISE20 t/m 22 april 2018
30 nov t/m 2 dec 2018

6-8km/u
9-10km/u
11-12km/u
13-15km/u
15km/u +
Akkoord

Vraag & Antwoord
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ons altijd mailen of bellen, maar misschien staat jouw vraag wel op onze Vraag & Antwoord pagina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu