Rome - Fly and Run

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
Fly&Run

 ROME

 

22 t/m 25 juni 2018

Niet 3 maar 4 dagen duurt Fly&Run Rome. Dit omdat er zoveel te zien is in deze oude hoofdstad van het Romeinse Rijk. Elke ochtend starten we met een lekkere hardlooptraining, zodat je daarna de stad kunt ontdekken. We vliegen vanaf Amsterdam op vrijdagmorgen en komen aan het eind van de morgen daar aan. Gelijk ontvang je van ons een ticket zodat je de rest van de dagen onbeperkt kunt reizen met het openbaar vervoer! Nadat we de spullen naar het hotel hebben gebracht, duiken we de oudheid in met de eerste hardlooptraining langs de rivier de Tiber.

Wat moet je in Rome zeker doen?
Natuurlijk moet je langs het Colosseum. Het grootste amfitheater van Romeinse Rijk. Daarnaast ligt ook het oude Rome: Forum Romanum. Hier kun je al een hele dag vertoeven en de ruïnes bekijken van destijds het centrum van het Romeinse Rijk. Daar vind je ook het Pantheon. Deze werd herbouwd als tempel tussen 118 - 125 na Christus. Naast deze plek heeft Rome talloze gebouwen en objecten die je met je eigen ogen moet zien! Ook brengen we een bezoek aan Vaticaanstad. De kleinste onafhankelijke staat ter wereld. De Paus is hier het staatshoofd van. Naast het indrukwekkende plein wat zicht geeft op het balkon waar de Paus tijdens diverse religieuze dagen de mensen toespreekt, heeft Vaticaanstad ook een geweldig museum wat je moet hebben gezien.
Natuurlijk moet je naar de Trevifontein om daar een muntje over je linkerschouder gooien. En kun jij zonder te stoppen alle treden van de Spaanse trappen rennend afleggen?
Mocht je de stad een dag willen ontvluchten, dan ben je binnen drie kwartier met de metro op het strand. Daar kun je genieten van de zee, talloze strandtentjes en eventueel een boottochtje.

Fly&Run ROME

Retour vliegticket naar Rome
3 overnachtingen met ontbijt in een luxe hotel
Onbeperkt gratis openbaar vervoer in Rome
5 hardlooptrainingen in de stad

Voor slechts 
€ 349,00
EXTRA

 

Italian Food Tour
Zeg je Italie, zeg je eten. Zeg je eten, zeg je pizza, pasta en ijs. Hou je van eten en wil je de Italiaanse keuken beter leren kennen én vooral proeven? Doe dan mee met deze Italia food tour.
Wandel door de sfeervolle straatjes van Rome en proef de heerlijke lokale specialiteiten. Een deskundige gids, een echte local en foodie, laat je graag het beste van culinair Rome zien. Terwijl je samen met de gids door de sfeervolle straatjes wandelt, vertelt de gids je meer over de Italiaanse cuisine en tradities. Natuurlijk proef je onderweg klassiekers zoals culatello, risotto alla Milanese, 2 jaar gerijpte Parmaham, melanzane alla Parmigiana en gelato.

Voor slechts 
€ 65,00 p.p.
PROGRAMMA

Vrijdag 22 juni 2018 
07.10u Vertrek vanaf vliegveld
10.30u Aankomst in het hotel
12.00u Lunch
14.00u Kennismakingsloop door Rome (5 tot 10km)
16.00u Vrije tijd
19.00u Gezamelijk diner
21.00u Vrije tijd

Zaterdag 23 juni 2018*
08.30u Ontbijt
10.30u Sight Seeing Run langs alle highlights (10 km)
12.30u Mogelijkheid tot lunch en daarna vrije tijd 
of stad verkennen met ons.
17.00u Hardlooptraining in spelvorm in park 
19.00u Mogelijkheid tot gezamelijk diner (vrije keus)

Zondag 24 juni 2018*
08.30u Ontbijt
10.30u Hop on - Hop off training ( 7 km)
12.00u Vrije tijd
17.00u Gezamelijk diner
19.00u Zonsondergang training

Maandag 25 juni 2018
08.30u Ontbijt
10.30u Vrije tijd
15.00u Verzamelen voor transfer vliegveld
20.00u Aankomst Schiphol

* Op zaterdag is er de mogelijkheid om mee te doen met een Italian Food Tour.


Deze trainsters gaan mee!

Alexander Hulleman
Jarenlang was Alexander Hulleman in het water te vinden. In 2009 werd hij zelfs Europees Master Kampioen op de 800m vrijeslag. Doordat hij veel naar buitenlandse steden reisde, kent hij veel steden op zijn duimpje. Zijn favoriete steden zijn Parijs, Rome en Malaga. Hardlopen en stedentripje leken hem wel wat en daarom bedacht hij dit geweldige concept.   

Emily Brekelmans
Emily traint momenteel keihard voor haar eerste halve marathon. Tijdens onze Fly & Run trips zal zij samen met Alexander de groepen begeleiden, maar neemt ook de organisatie op zich! Zij zorgt ervoor dat jij alle informatie in je inbox krijgt voor je vertrekt. Emily Brekelmans reisde veel en houdt daarom zeker van leuke stedentrips.


Onbeperkt reizen door de stad
Als je meegaat met Fly & Run reis je onbeperkt met het openbaar vervoer door de stad. Je krijgt een persoonlijke pas waarmee je gratis kan reizen naar de mooiste plekken. Elke dag is er de mogelijkheid om met ons de stad te verkennen, maar je kunt er ook voor kiezen om individueel of met een eigen groepje de stad in te gaan! Maar je kunt ook nog een middagje aan echte topsport doen: Shoppen.

Trainen op eigen niveau
Iedereen kan met Fly & Run mee! Of je nu een geoefende hardloper of een beginneling bent, doordat we de trainingen zo inrichten kun je op jouw eigen niveau de trainingen afwerken.

Vertrek vanuit Nederland én België
Doordat we steeds meer Belgische deelnemers krijgen, zullen wij vanaf heden ook onze reizen aanbieden vanaf Belgische vliegvelden! We zullen proberen zoveel mogelijk de vliegtijden hanteren die we ook met de Nederlandse deelnemers boeken. Soms kan het zijn dat de Belgische deelnemers enkele uren korter óf langer de stad kunnen verkennen. Er zal altijd een begeleider vanuit België met jullie vertrekken, zodat we dezelfde service kunnen bieden als aan onze Nederlandse deelnemers.
 

Reserveer hier jouw Fly & Run ROME6-8km/u
9-10km/u
11-12km/u
13-15km/u
15km/u +


Vraag & Antwoord
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ons altijd mailen of bellen, maar misschien staat jouw vraag wel op onze Vraag & Antwoord pagina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu