Praag - Fly and Run

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
Fly&Run

 PRAAG

 

26 t/m 28 oktober 2018

In de Tsjechische hoofdstad Praag ligt meer dan duizend jaar aan geschiedenis voor het oprapen. Deze schitterende stad aan de rivier de Moldau kent vele bijzondere historische gebouwen, maar ook vernieuwende architectuur. Bewonder op het Oudestadsplein, oftewel Staroměstské Náměstí, de Sint-Nicolaaskerk en het Astronomisch Uurwerk. Onze sightseeing tour gaat vervolgens door naar de beroemde Karelsbrug en volg de rivier langs gebouwen als het klassieke Nationale Theater en het moderne Dansende Huis. We steken de rivier over en beklimmen de heuvel Hradčany voor de Praagse Burcht, een enorm complex dat verschillende paleizen en de Sint-Vituskathedraal omvat. Ondertussen nemen we ook de tijd voor een echte Tsjechische pint of stoofmaaltijd.

Fly&Run PRAAG

Retour vliegticket naar Praag
3 overnachtingen met ontbijt in een luxe hotel
Onbeperkt gratis openbaar vervoer in Praag
4 hardlooptrainingen in de stad

Voor slechts 
€ 329,00
EXTRA

 

Folkloristisch Feestdiner 
Geniet van een avondje uit in Tsjechische stijl op een Praags folkloristisch feest. U kunt genieten van een driegangendiner, onbeperkt bier en wijn, en live muziek en dans. De perfecte manier om een avond door te brengen in Praag.

Voor slechts 
€ 50,00 p.p.
PROGRAMMA

Vrijdag  
Vertrek vanaf vliegveld
Aankomst in het hotel
Lunch
Kennismakingsloop door de stad (5 tot 7km)
Vrije tijd
Gezamelijk diner
Vrije tijd

Zaterdag
Ontbijt
Sight Seeing Run langs alle highlights (10 km)
Mogelijkheid tot lunch en daarna vrije tijd 
Hardlooptraining in een park 
Mogelijkheid tot gezamelijk diner (vrije keus)

Zondag
Ontbijt
Hop on - Hop off training ( 7 km)
Vrije tijd
Verzamelen voor transfer vliegveld
Aankomst in NederlandDeze trainsters gaan mee!

Alexander Hulleman
Jarenlang was Alexander Hulleman in het water te vinden. In 2009 werd hij zelfs Europees Master Kampioen op de 800m vrijeslag. Doordat hij veel naar buitenlandse steden reisde, kent hij veel steden op zijn duimpje. Zijn favoriete steden zijn Parijs, Rome en Malaga. Hardlopen en stedentripje leken hem wel wat en daarom bedacht hij dit geweldige concept.   

Emily Brekelmans
Emily traint momenteel keihard voor haar eerste halve marathon. Tijdens onze Fly & Run trips zal zij samen met Alexander de groepen begeleiden, maar neemt ook de organisatie op zich! Zij zorgt ervoor dat jij alle informatie in je inbox krijgt voor je vertrekt. Emily Brekelmans reisde veel en houdt daarom zeker van leuke stedentrips.


Onbeperkt reizen door de stad
Als je meegaat met Fly & Run reis je onbeperkt met het openbaar vervoer door de stad. Je krijgt een persoonlijke pas waarmee je gratis kan reizen naar de mooiste plekken. Elke dag is er de mogelijkheid om met ons de stad te verkennen, maar je kunt er ook voor kiezen om individueel of met een eigen groepje de stad in te gaan! Maar je kunt ook nog een middagje aan echte topsport doen: Shoppen.

Trainen op eigen niveau
Iedereen kan met Fly & Run mee! Of je nu een geoefende hardloper of een beginneling bent, doordat we de trainingen zo inrichten kun je op jouw eigen niveau de trainingen afwerken.

Vertrek vanuit Nederland én België
Doordat we steeds meer Belgische deelnemers krijgen, zullen wij vanaf heden ook onze reizen aanbieden vanaf Belgische vliegvelden! We zullen proberen zoveel mogelijk de vliegtijden hanteren die we ook met de Nederlandse deelnemers boeken. Soms kan het zijn dat de Belgische deelnemers enkele uren korter óf langer de stad kunnen verkennen. Er zal altijd een begeleider vanuit België met jullie vertrekken, zodat we dezelfde service kunnen bieden als aan onze Nederlandse deelnemers.
 

Reserveer hier jouw Fly & Run PRAAG6-8km/u
9-10km/u
11-12km/u
13-15km/u
15km/u +


Vraag & Antwoord
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ons altijd mailen of bellen, maar misschien staat jouw vraag wel op onze Vraag & Antwoord pagina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu