Nice - Fly and Run

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
Fly&Run

 NICE 

 
19 t/m 21 januari 2018

O wat is dat lekker! Even de zon op zoeken en hardlopen in een korte broek en t-shirt. Als jij van 19 tot 21 januari met ons mee gaat, kun jij dat doen. Dan gaan we namelijk 3 dagen naar het mooie Franrijk. Vanaf Amsterdam vlieg je met ons mee naar Nice. Daar aangekomen installeer jij je in het luxe hotel, waar elke morgen een heerlijk ontbijt voor je klaarstaat!
Elke dag staat er een goede hardlooptraining op het programma, maar daarna kun je de fantastische stad verkennen. Dit kun je doen met ons, maar natuurlijk kun je ook zelf de stad verkennen! Je krijgt immers een ticket om drie dagen lang onbeperkt met het openbaar vervoer te reizen.

Wat valt er in Nice te beleven?
Het 7 kilometer lange strand langs de Middellandse Zee nodigt je uit om na een mooie run een verfrissende duik te nemen. Daarna kun je het oude Nice in. Een wirwar van kleine straatjes, waar je de beste restaurantjes vindt voor de echte lokale specialiteiten zoals Socca, Beignets de Fleur de Gourgettes, maar ook de beroemde salade Nicoise.
In park Promenade du Paillon kun je bijkomen van de training. Dit langgerekte park verbindt het oude en nieuwe Nice met elkaar. Daarna kun je in het Havenkwartier (de hipste wijk van de stad) heerlijk koffie drinken of lunchen.
Bij het MAMAC-Museum vind je een uitgebreide collectie van schilderijen, sculpturen, foto's, maquettes en mode-objecten. Als je op het dak van dit museum staat, heb je een geweldig uitzicht over de hele stad! Een foto-momentje!
Natuurlijk moet je tijdens deze Fly & Run ook een bezoekje brengen aan de historische gebouwen van de stad zoals de Russische-Ortodoxe kathedraal van Sint Nicolaas en het Kasteel Burcht Colline du Chateau. Ook een bezoekje aan Opera du Nice moet is een bezoekje waard.

En wil je de stad vanaf het water bekijken? Dat kan tijdens diverse boottochtjes die je over de Middellandse Zee langs de kust van de stad brengen! Echt een momentje om bij te komen tijdens deze geweldige trip!
Boek nu deze reis, want vol = vol!
Fly & Run Nice

Retourvliegticket naar Nice
2 overnachtingen met ontbijt in luxe hotel
Onbeperkt gratis openbaar vervoer in Nice
4 hardlooptrainingen in de stad

Voor slechts 
€ 319,00
EXTRA

 

Cruise naar Monaco
Ga op een gemakkelijke en schilderachtige manier naar Monaco, op een cruise langs de Franse Rivièra! Geniet vanuit Nice van een ontspannen tocht van 45 minuten met de veerboot naar het vorstendom van Monaco. Hier kunt u waar u de gehele dag op uw gemak
doorbrengen. Slenter door de met jachten gevulde haven en door het luxueuze centrum van de stad, en bezoek de populairste attracties van Monaco zoals het Prinselijk paleis, het casino van Monte Carlo en het oceanografisch museum. Uw reisplan kunt u zelf bepalen. Aan het einde van de dag stapt u weer op de veerboot en keert u terug naar Nice.

Voor slechts 
€ 55,00 p.p.
PROGRAMMA

Vrijdag 19 januari 2018 
06.45u Vertrek vanaf Vliegveld
10.00u Aankomst in hotel
12.00u Lunch
14.00u Kennismakingsloop met Nice (5 tot 10km)
16.00u Vrije tijd
19.00u Gezamelijk diner
21.00u Vrije tijd

Zaterdag 20 januari 2018
08.30u Ontbijt
10.30u Sight Seeing Run langs alle highlights (10 km)
12.30u Mogelijkheid tot lunch en daarna vrije tijd 
of stad verkennen met ons
17.00u Hardlooptraining in spelvorm in een park 
19.00u Mogelijkeheid tot gezamelijk diner (vrije keus)

Zondag 21 januari 2018*
08.30u Ontbijt
10.30u Hop on - Hop off training ( 7 km)
12.00u Vrije tijd
18.00u Verzamelen voor transfer vliegveld
21.05u Vliegen
23.10u Aankomst op Schiphol

* Op zondag  is er de mogelijkheid om een boottrip naar Monaco te maken
Deze trainsters gaan mee!

Petra Kerkhove
Petra loopt (pas) 4 jaar hard, maar heeft ondertussen al 6 marathons en een ultra-marathon gefinisht. Ze is in training voor twee marathons dit najaar. Elk loopje is een feestje en dat deelt ze zo vaak mogelijk te delen op Instagram en Facebook. Ze blogt voor diverse sites, is een Amsterdams lid van de Rotterdam Running Rebels én is een ASICS Frontrunner. 

Manon Runs
Manon Runsis dé hardlooptrainster bij onze Fly & Run-trips! Door haar werkervaring als International Trainer zit ze vaak in het buitenland en kent ze alle steden op haar duimpje! Ze traint momenteel voor een ultrarun, maar vindt korte afstanden ook erg leuk om te doen! Ze is één van de crewmembers van de ASICS Frontrunner Team. Tevens blogt ze voor diverse hardloopsites.

Onbeperkt reizen door de stad
Als je meegaat met Fly & Run reis je onbeperkt met het openbaar vervoer door de stad. Je krijgt een persoonlijke pas waarmee je gratis kan reizen naar de mooiste plekken. Elke dag is er de mogelijkheid om met ons de stad te verkennen, maar je kunt er ook voor kiezen om individueel of met een eigen groepje de stad in te gaan! Maar je kunt ook nog een middagje aan echte topsport doen: Shoppen.

Trainen op eigen niveau
Iedereen kan met Fly & Run mee! Of je nu een geoefende hardloper of een beginneling bent, doordat we de trainingen zo inrichten kun je op jouw eigen niveau de trainingen afwerken.
 

Reserveer hier jouw Fly & Run Nice6-8km/u
9-10km/u
11-12km/u
13-15km/u
15km/u +


Vraag & Antwoord
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ons altijd mailen of bellen, maar misschien staat jouw vraag wel op onze Vraag & Antwoord pagina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu