Milaan - Fly and Run

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
Fly&Run

 MILAAN

 

23 t/m 25 maart 2018

Dit is de Fly & Run voor gelukkige stelletjes! Na een mooie hardlooptraining gaan jullie eindeloos shoppen in de modehoofdstad van Italië. En de volgende dag? Dan ga je naar voetbalmekka San Siro, de thuisbasis van AS Milan en Internazionale.
Natuurlijk kun je ook gewoon alleen of met een vriend(in) mee, want er is zoveel te beleven in deze mooie Italiaanse stad! We vertrekken 's ochtends vroeg vanuit Amsterdam en komen aan het eind van ochtend in het centrum van Milaan aan. Daar brengen we onze spullen naar het hotel en duiken dan Navigli in: Een van de mooiste wijken van Milaan. In deze wijk hebben we onze eerste hardlooptraining door de leuke straatjes met talloze bruggetjes over de kanalen. Na de training kun je heerlijk bijkomen op de gezellige terrasjes aan het water.

Wat is er in Milaan allemaal te doen?
Natuurlijk moet je Duomo Santa Maria Nascente bezoeken. Vanuit deze 108 meter hoge katherdraal heb je een prachtig uitzicht over de stad. Ook een bezoekje aan Brera, de voormalig kunstenaarswijk, moet op je lijstje staan.
Om te shoppen moet je in Galleria Vittorio Emanuele zijn. In dit overdekte winkelcentrum vind je de grote modemerken en een ferrari-winkel met een etalage vol (formule 1) auto's. 
Ook voor mensen die van oudheid en architecteur houden is Milaan een geweldige stad om drie dagen te vertoeven. Met bezoekjes aan Castello Sforzesco, het klooster Santa Maria delle Crazie en Parco Sempione kom je ogen te kort.

Fly & Run MILAAN

Retour vliegtickets naar Milaan
2 overnachtingen met ontbijt in een luxe hotel
Onbeperkt gratis openbaar vervoer in Milaan
4 hardlooptrainingen in de stad

Voor slechts 
€ 329,00
EXTRA

 

Italian Food Tour
Zeg je Italie, dan zeg je eten. Zeg je eten, dan zeg je pizza, pasta en ijs. Hou je van eten en wil je de Italiaanse keuken beter leren kennen én vooral proeven? Doe dan mee met deze Italian food tour.
Wandel door de sfeervolle straatjes van Milaan en proef de heerlijke lokale specialiteiten. Een deskundige gids, een echte local en foodie, laat je graag het beste van culinair Milaan zien. Terwijl je samen met de gids door de sfeervolle straatjes wandelt, vertelt de gids je meer over de Italiaanse cuisine en tradities. Natuurlijk proef je onderweg klassiekers zoals culatello, risotto alla Milanese, 2 jaar gerijpte Parmaham, melanzane alla Parmigiana en gelato.

Voor slechts 
€ 65,00 p.p.
PROGRAMMA

Vrijdag 23 maart 2018 
06.45u Vertrek vanaf vliegveld
10.00u Aankomst in hotel
12.00u Lunch
14.00u Kennismakingsloop door Milaan (5 tot 10km)
16.00u Vrije tijd
19.00u Gezamelijk diner
21.00u Vrije tijd

Zaterdag 24 maart 2018
08.30u Ontbijt
10.30u Sight Seeing Run langs alle highlights (10 km)
12.30u Mogelijkheid tot lunch en daarna vrije tijd 
of stad verkennen met ons.
17.00u Hardlooptraining met spelvorm in een park 
19.00u Mogelijkeheid tot gezamelijk diner (vrije keus)

Zondag 25 maart 2018*
08.30u Ontbijt
10.30u Hop on/ Hop off training ( 7 km)
12.00u Vrije tijd
18.00u Verzamelen voor transfer vliegveld
21.05u Vliegen
23.10u Aankomst op Schiphol

* Op zondag is er de mogelijkheid om mee te gaan met een Italian Food Tour
Deze trainsters gaan mee!

Alexander Hulleman
Jarenlang was Alexander Hulleman in het water te vinden. In 2009 werd hij zelfs Europees Master Kampioen op de 800m vrijeslag. Doordat hij veel naar buitenlandse steden reisde, kent hij veel steden op zijn duimpje. Zijn favoriete steden zijn Parijs, Rome en Malaga. Hardlopen en stedentripje leken hem wel wat en daarom bedacht hij dit geweldige concept.   

Emily Brekelmans
Emily traint momenteel keihard voor haar eerste halve marathon. Tijdens onze Fly & Run trips zal zij samen met Alexander de groepen begeleiden, maar neemt ook de organisatie op zich! Zij zorgt ervoor dat jij alle informatie in je inbox krijgt voor je vertrekt. Emily Brekelmans reisde veel en houdt daarom zeker van leuke stedentrips.


Onbeperkt reizen door de stad
Als je meegaat met Fly & Run reis je onbeperkt met het openbaar vervoer door de stad. Je krijgt een persoonlijke pas waarmee je gratis kan reizen naar de mooiste plekken. Elke dag is er de mogelijkheid om met ons de stad te verkennen, maar je kunt er ook voor kiezen om individueel of met een eigen groepje de stad in te gaan! Maar je kunt ook nog een middagje aan echte topsport doen: Shoppen.

Trainen op eigen niveau
Iedereen kan met Fly & Run mee! Of je nu een geoefende hardloper of een beginneling bent, doordat we de trainingen zo inrichten kun je op jouw eigen niveau de trainingen afwerken.

Vertrek vanuit Nederland én België
Doordat we steeds meer Belgische deelnemers krijgen, zullen wij vanaf heden ook onze reizen aanbieden vanaf Belgische vliegvelden! We zullen proberen zoveel mogelijk de vliegtijden hanteren die we ook met de Nederlandse deelnemers boeken. Soms kan het zijn dat de Belgische deelnemers enkele uren korter óf langer de stad kunnen verkennen. Er zal altijd een begeleider vanuit België met jullie vertrekken, zodat we dezelfde service kunnen bieden als aan onze Nederlandse deelnemers.
 

Reserveer hier jouw Fly & Run Milaan6-8km/u
9-10km/u
11-12km/u
13-15km/u
15km/u +


Vraag & Antwoord
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ons altijd mailen of bellen, maar misschien staat jouw vraag wel op onze Vraag & Antwoord pagina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu