Lissabon - Fly and Run

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
Fly&Run

 LISSABON

 

23 t/m 25 november 2018

In de oude stad komen de zachte fado klanken ons al tegemoet, terwijl we meer naar het noorden worden meegesleept in het jachtige kantoorleven: Wolkenkrabbers, verkeer en shopping centra bepalen er het straatbeeld.
De lucht in de benedenstad is gevuld met de heerlijke geuren van de typische, kruidige gerechten. In het elegante Chiado ruiken we het zware parfum van de vrouwen om ons heen, de welgestelde elitedames op hun dagelijkse winkeltrip.

Een windvlaag brengt ons naar Cascais, met haar prachtige strand en de zilte zeelucht. Zomerse geuren, van ijsjes en zonnecrème! Meer naar het binnenland wanen we ons enkele eeuwen terug in de tijd. Sintra, met haar statige paleizen, laat niemand onberoerd. Geniet van je citytrip naar Lissabon met al je zintuigen

Fly&Run LISSABON

Retour vliegticket naar Lissabon
2 overnachtingen met ontbijt in een luxe hotel
Onbeperkt gratis openbaar vervoer in Rome
4 hardlooptrainingen in de stad

Voor slechts 
€ 329,00
EXTRA

 

Dagtrip met kleine groep naar Arrabida en Sesimbra vanuit Lissabon met wijnproeverij
Geniet van Lissabon tijdens een dagtrip met een kleine groep naar Arrabida en Sesimbra. Geniet van een rit over de Vasco da Gamabrug, de langste brug van Europa. Bezoek het kasteel van Palmela en proef vier wijnen bij een lokale wijnboer. Geniet van het vissersdorp Sesimbra en breng een bezoek aan Arrabida natuurpark waar u kunt genieten van het spectaculaire uitzicht op de Atlantische Oceaan. Ontspan terwijl u twee plaatselijke wijnen proeft bij Casa Museu José Maria da Fonseca, een van de oudste wijnproducenten van Portugal, voordat u koers zet naar het monument van Cristo Rei om Lissabon van een afstand te bewonderen.

Voor slechts 
€ 69,00 p.p.
PROGRAMMA

Vrijdag  
Vertrek vanaf vliegveld
Aankomst in het hotel
Lunch
Kennismakingsloop door de stad (5 tot 7km)
Vrije tijd
Gezamelijk diner
Vrije tijd

Zaterdag
Ontbijt
Sight Seeing Run langs alle highlights (10 km)
Mogelijkheid tot lunch en daarna vrije tijd 
Hardlooptraining in een park 
Mogelijkheid tot gezamelijk diner (vrije keus)

Zondag
Ontbijt
Hop on - Hop off training ( 7 km)
Vrije tijd
Verzamelen voor transfer vliegveld
Aankomst in NederlandDeze trainsters gaan mee!

Alexander Hulleman
Jarenlang was Alexander Hulleman in het water te vinden. In 2009 werd hij zelfs Europees Master Kampioen op de 800m vrijeslag. Doordat hij veel naar buitenlandse steden reisde, kent hij veel steden op zijn duimpje. Zijn favoriete steden zijn Parijs, Rome en Malaga. Hardlopen en stedentripje leken hem wel wat en daarom bedacht hij dit geweldige concept.   

Emily Brekelmans
Emily traint momenteel keihard voor haar eerste halve marathon. Tijdens onze Fly & Run trips zal zij samen met Alexander de groepen begeleiden, maar neemt ook de organisatie op zich! Zij zorgt ervoor dat jij alle informatie in je inbox krijgt voor je vertrekt. Emily Brekelmans reisde veel en houdt daarom zeker van leuke stedentrips.


Onbeperkt reizen door de stad
Als je meegaat met Fly & Run reis je onbeperkt met het openbaar vervoer door de stad. Je krijgt een persoonlijke pas waarmee je gratis kan reizen naar de mooiste plekken. Elke dag is er de mogelijkheid om met ons de stad te verkennen, maar je kunt er ook voor kiezen om individueel of met een eigen groepje de stad in te gaan! Maar je kunt ook nog een middagje aan echte topsport doen: Shoppen.

Trainen op eigen niveau
Iedereen kan met Fly & Run mee! Of je nu een geoefende hardloper of een beginneling bent, doordat we de trainingen zo inrichten kun je op jouw eigen niveau de trainingen afwerken.

Vertrek vanuit Nederland én België
Doordat we steeds meer Belgische deelnemers krijgen, zullen wij vanaf heden ook onze reizen aanbieden vanaf Belgische vliegvelden! We zullen proberen zoveel mogelijk de vliegtijden hanteren die we ook met de Nederlandse deelnemers boeken. Soms kan het zijn dat de Belgische deelnemers enkele uren korter óf langer de stad kunnen verkennen. Er zal altijd een begeleider vanuit België met jullie vertrekken, zodat we dezelfde service kunnen bieden als aan onze Nederlandse deelnemers.
 

Reserveer hier jouw Fly & Run LISSABON6-8km/u
9-10km/u
11-12km/u
13-15km/u
15km/u +


Vraag & Antwoord
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ons altijd mailen of bellen, maar misschien staat jouw vraag wel op onze Vraag & Antwoord pagina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu