Boedapest - Fly and Run

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
Fly&Run

 BOEDAPEST

 

25 t/m 27 mei 2018

Steeds meer mensen ontdekken Boedapest! We vliegen vanaf Amsterdam en komen in de middag in de Hongaarse hoofdstad aan. Nadat je jouw bagage in het hotel, midden in het centrum, van deze stad hebt geleged, is er geen tijd te verliezen! Hardloopkleren aan en op naar de oevers van de rivier de Donau. Na de training duik je de stad in of je neemt een duik in de Széchenyi baden. Heerlijk bijkomen van de reis en de training, voordat je de culinaire specialiteiten van de Hongaren gaat ontdekken!

Wat valt er in Boedapest te beleven?
Natuurlijk moet je langs de beroemde gebouwen van Boedapest zoals de Hongaarse Staatsopera, de Matthiaskerk, het Vissersbastion en de Brucht van Buda, maar er is nog meer te beleven in deze fantastische stad. Boedapest heeft voor ieder wat wils. Museum liefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Huis van Terreur, wat naast een groot museum ook een ode is aan de slachtoffers van de fascistische en communistische regimes. Mensen die van shoppen houden, moeten een extra koffer kopen omdat ze op Andrassy Avenue compleet hun bestedingsbudget vergeten. Wil je de stad vanaf het water bekijken, dan kun je dit met één van de vele rondvaartbootjes over de Donau doen.

Mocht je naast het hardlopen nog niet genoeg aan beweging hebben gehad dan kun je ook nog deelnemen aan de talloze fietstochten die in de stad worden georganiseerd. Je kunt zelf op stap, maar je kunt ook met een (Nederlandse) gids de stad per fiets verkennen. Onderweg maak je talloze stops bij de diverse koffiecorners waar ze heerlijke koffie schenken, maar vergeet ook niet om een echte Hummus Bar te bezoeken! Als je de juiste vindt, heb je een weergaloos uitzicht over de rivier en stad.
Ben je nog niet moe na de hele dag? Duik dan ook eens het uitgaansleven van Boedapest in. Er zijn diverse Ruin Pubs. Dit zijn vaak tijdelijke pubs in oude gebouwen die leegstaan of op de lijst staan om gesloopt te worden. Sommige pubs hebben zelfs geen dak en waardoor je met een heerlijke cocktail in je hand kunt genieten van de sterrenhemel. Alleen, 1 ding. Vergeet niet dat er de volgende ochtend een hardlooptraining op het programma staat!

Fly & Run BOEDAPEST

Retour vliegticket naar Boedapest
2 overnachtingen met ontbijt in een luxe hotel
Onbeperkt gratis openbaar vervoer in Boedapest
4 hardlooptrainingen in de stad

Voor slechts 
€ 329,00
EXTRA

 

Széchenyi Baden
De Széchenyi Baden is één van de grootste badhuizen van Europa, en is met zijn grote uniseks buitenbad een populaire attractie in Boedapest. Het water komt van één van de twee warmwaterbronnen en zorgt voor een watertemperatuur tussen de 20 en 38 graden. Het is ook mogelijk om binnen in één van de zwembaden, warmwaterbaden of sauna's heerlijk te genieten, mocht je liever niet buiten willen zitten. De warmwaterbaden hebben door hun rijkheid aan mineralen ook een genezend effect, dus is het niet alleen genieten, het is ook nog eens goed voor je!

Voor slechts 
€ 18,00 p.p.
PROGRAMMA

Vrijdag  
Vertrek vanaf vliegveld
Aankomst in het hotel
Lunch
Kennismakingsloop door de stad (5 tot 7km)
Vrije tijd
Gezamelijk diner
Vrije tijd

Zaterdag
Ontbijt
Sight Seeing Run langs alle highlights (10 km)
Mogelijkheid tot lunch en daarna vrije tijd 
Hardlooptraining in een park 
Mogelijkheid tot gezamelijk diner (vrije keus)

Zondag
Ontbijt
Hop on - Hop off training ( 7 km)
Vrije tijd
Verzamelen voor transfer vliegveld
Aankomst in NederlandDeze trainsters gaan mee!

Alexander Hulleman
Jarenlang was Alexander Hulleman in het water te vinden. In 2009 werd hij zelfs Europees Master Kampioen op de 800m vrijeslag. Doordat hij veel naar buitenlandse steden reisde, kent hij veel steden op zijn duimpje. Zijn favoriete steden zijn Parijs, Rome en Malaga. Hardlopen en stedentripje leken hem wel wat en daarom bedacht hij dit geweldige concept.   

Emily Brekelmans
Emily traint momenteel keihard voor haar eerste halve marathon. Tijdens onze Fly & Run trips zal zij samen met Alexander de groepen begeleiden, maar neemt ook de organisatie op zich! Zij zorgt ervoor dat jij alle informatie in je inbox krijgt voor je vertrekt. Emily Brekelmans reisde veel en houdt daarom zeker van leuke stedentrips.


Onbeperkt reizen door de stad
Als je meegaat met Fly & Run reis je onbeperkt met het openbaar vervoer door de stad. Je krijgt een persoonlijke pas waarmee je gratis kan reizen naar de mooiste plekken. Elke dag is er de mogelijkheid om met ons de stad te verkennen, maar je kunt er ook voor kiezen om individueel of met een eigen groepje de stad in te gaan! Maar je kunt ook nog een middagje aan echte topsport doen: Shoppen.

Trainen op eigen niveau
Iedereen kan met Fly & Run mee! Of je nu een geoefende hardloper of een beginneling bent, doordat we de trainingen zo inrichten kun je op jouw eigen niveau de trainingen afwerken.

Vertrek vanuit Nederland én België
Doordat we steeds meer Belgische deelnemers krijgen, zullen wij vanaf heden ook onze reizen aanbieden vanaf Belgische vliegvelden! We zullen proberen zoveel mogelijk de vliegtijden hanteren die we ook met de Nederlandse deelnemers boeken. Soms kan het zijn dat de Belgische deelnemers enkele uren korter óf langer de stad kunnen verkennen. Er zal altijd een begeleider vanuit België met jullie vertrekken, zodat we dezelfde service kunnen bieden als aan onze Nederlandse deelnemers.
 

Reserveer hier jouw Fly & Run Boedapest6-8km/u
9-10km/u
11-12km/u
13-15km/u
15km/u +


Vraag & Antwoord
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ons altijd mailen of bellen, maar misschien staat jouw vraag wel op onze Vraag & Antwoord pagina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu