Boedapest - Fly and Run

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
Fly&Run

 BOEDAPEST

 

25 t/m 27 mei 2018

Steeds meer mensen ontdekken Boedapest! We vliegen vanaf Amsterdam en komen in de middag in de Hongaarse hoofdstad aan. Nadat je jouw bagage in het hotel, midden in het centrum, van deze stad hebt geleged, is er geen tijd te verliezen! Hardloopkleren aan en op naar de oevers van de rivier de Donau. Na de training duik je de stad in of je neemt een duik in de Széchenyi baden. Heerlijk bijkomen van de reis en de training, voordat je de culinaire specialiteiten van de Hongaren gaat ontdekken!

Wat valt er in Boedapest te beleven?
Natuurlijk moet je langs de beroemde gebouwen van Boedapest zoals de Hongaarse Staatsopera, de Matthiaskerk, het Vissersbastion en de Brucht van Buda, maar er is nog meer te beleven in deze fantastische stad. Boedapest heeft voor ieder wat wils. Museum liefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Huis van Terreur, wat naast een groot museum ook een ode is aan de slachtoffers van de fascistische en communistische regimes. Mensen die van shoppen houden, moeten een extra koffer kopen omdat ze op Andrassy Avenue compleet hun bestedingsbudget vergeten. Wil je de stad vanaf het water bekijken, dan kun je dit met één van de vele rondvaartbootjes over de Donau doen.

Mocht je naast het hardlopen nog niet genoeg aan beweging hebben gehad dan kun je ook nog deelnemen aan de talloze fietstochten die in de stad worden georganiseerd. Je kunt zelf op stap, maar je kunt ook met een (Nederlandse) gids de stad per fiets verkennen. Onderweg maak je talloze stops bij de diverse koffiecorners waar ze heerlijke koffie schenken, maar vergeet ook niet om een echte Hummus Bar te bezoeken! Als je de juiste vindt, heb je een weergaloos uitzicht over de rivier en stad.
Ben je nog niet moe na de hele dag? Duik dan ook eens het uitgaansleven van Boedapest in. Er zijn diverse Ruin Pubs. Dit zijn vaak tijdelijke pubs in oude gebouwen die leegstaan of op de lijst staan om gesloopt te worden. Sommige pubs hebben zelfs geen dak en waardoor je met een heerlijke cocktail in je hand kunt genieten van de sterrenhemel. Alleen, 1 ding. Vergeet niet dat er de volgende ochtend een hardlooptraining op het programma staat!

Fly & Run BOEDAPEST

Retour vliegticket naar Boedapest
2 overnachtingen met ontbijt in een luxe hotel
Onbeperkt gratis openbaar vervoer in Boedapest
4 hardlooptrainingen in de stad

Voor slechts 
€ 329,00
EXTRA

 

Széchenyi Baden
De Széchenyi Baden is één van de grootste badhuizen van Europa, en is met zijn grote uniseks buitenbad een populaire attractie in Boedapest. Het water komt van één van de twee warmwaterbronnen en zorgt voor een watertemperatuur tussen de 20 en 38 graden. Het is ook mogelijk om binnen in één van de zwembaden, warmwaterbaden of sauna's heerlijk te genieten, mocht je liever niet buiten willen zitten. De warmwaterbaden hebben door hun rijkheid aan mineralen ook een genezend effect, dus is het niet alleen genieten, het is ook nog eens goed voor je!

Voor slechts 
€ 18,00 p.p.
PROGRAMMA

Vrijdag 25 mei 2018 
07.10u Vertrek vanaf vliegveld
10.30u Aankomst in hotel
12.00u Lunch
14.00u Kennismakingsloop door Boedapest (5 tot 10km)
16.00u Vrije tijd
19.00u Gezamelijk diner
21.00u Vrije tijd

Zaterdag 24 mei 2018
08.30u Ontbijt
10.30u Sight Seeing Run langs alle highlights (10 km)
12.30u Mogelijkheid tot lunch en daarna vrije tijd 
of stad verkennen met ons.
17.00u Hardlooptraining in spelvorm in park 
19.00u Mogelijkeheid tot gezamelijk diner (vrije keus)

Zondag 25 mei 2018*
08.30u Ontbijt
10.30u Hop on - Hop off training ( 7 km)
12.00u Vrije tijd
17.00u Verzamelen voor transfer vliegveld
19.30u Vliegen
21.10u Aankomst op Schiphol

* Op zondag is er de mogelijkheid om een dagdeel door te brengen in de Széchenyi Baden.


Deze trainsters gaan mee!

Petra Kerkhove
Petra loopt (pas) 4 jaar hard, maar heeft ondertussen al 6 marathons en een ultra-marathon gefinisht. Ze is in training voor twee marathons dit najaar. Elk loopje is een feestje en dat deelt ze zo vaak mogelijk te delen op Instagram en Facebook. Ze blogt voor diverse sites, is een Amsterdams lid van de Rotterdam Running Rebels én is een ASICS Frontrunner. 

Manon Runs
Manon Runsis dé hardlooptrainster bij onze Fly & Run-trips! Door haar werkervaring als International Trainer zit ze vaak in het buitenland en kent ze alle steden op haar duimpje! Ze traint momenteel voor een ultrarun, maar vindt korte afstanden ook erg leuk om te doen! Ze is één van de crewmembers van de ASICS Frontrunner Team. Tevens blogt ze voor diverse hardloopsites.

Onbeperkt reizen door de stad
Als je meegaat met Fly & Run reis je onbeperkt met het openbaar vervoer door de stad. Je krijgt een persoonlijke pas waarmee je gratis kan reizen naar de mooiste plekken. Elke dag is er de mogelijkheid om met ons de stad te verkennen, maar je kunt er ook voor kiezen om individueel of met een eigen groepje de stad in te gaan! Maar je kunt ook nog een middagje aan echte topsport doen: Shoppen.

Trainen op eigen niveau
Iedereen kan met Fly & Run mee! Of je nu een geoefende hardloper of een beginneling bent, doordat we de trainingen zo inrichten kun je op jouw eigen niveau de trainingen afwerken.
 

Reserveer hier jouw Fly & Run Boedapest6-8km/u
9-10km/u
11-12km/u
13-15km/u
15km/u +


Vraag & Antwoord
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ons altijd mailen of bellen, maar misschien staat jouw vraag wel op onze Vraag & Antwoord pagina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu