Barcelona - Fly and Run

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
Fly&Run

 BARCELONA

 

23 t/m 25 februari 2018

Houdt je vriend niet van hardlopen? Dan is Fly & Run Barcelona bij uitstek dé trip om hem toch mee te krijgen! Terwijl jij een goede hardlooptraining doet, kan hij een bezoekje brengen aan het voetbalstadion Camp Nou, de thuisbasis van FC Barcelona. Gekheid natuurlijk, want wie wil er nou niet 3 dagen genieten van de zon, een super mooie stad en lekker eten?

Wat valt er in beleven in Barcelona?
Wat niet! Als je van architectuur houdt, ben je in Barcelona op de juiste plek! Antoni Gaudi heeft zijn stempel op de stad gedrukt door veel bijzondere gebouwen en objecten te ontwerpen. Naast natuurlijk de beroemde Sagrada Familia kun je ook een bezoek brengen aan Casa Mila en Casa Batlo.

Niet alleen de beroemde gebouwen van Barcelona maken deze stad zo geweldig. Ook het bekende La Rambla met zijn toffe zijstraatjes naar pleintjes en fruitmarkten zorgen ervoor dat je van deze stad gaat houden. Hier kun je heerlijke en gezonde smoothies halen. Als je dan toch bij Place Reial komt, moet je daar zeker een ijsje eten. Deze heb je zeker verdiend na de hardlooptraining van eerder die dag.
Mocht je na een hardlooptraining heerlijk willen bijkomen, dan kun je dat doen op de langgerekte stranden aan de Middellandse Zee. De talloze eettentjes zorgen ervoor dat je er een leuk dagje strand van kunt maken, als je de drukte van de stad even wilt ontvluchten. Natuurlijk kun je ook het water op. Een kijkje nemen in de haven is ook erg leuk!
In 1992 was Barcelona de organisator van de Olympische Spelen. Wil jij naar het stadion waar Ellen van Lange haar Olympisch Goud haalde? Via het openbaar vervoer is dit makkelijk te bereiken. Met de Barcelona Card die je van ons krijgt, kun je niet alleen gratis met al het openbaar vervoer reizen. Je krijgt ook korting bij diverse bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld Museu Nacional d'art de Catalunya of Kasteel van Montjuïc.

En wil je de stad vanaf het het water of vanuit de lucht bekijken? We hebben een hele toffe extra optie voor de zondag!

Fly & Run BARCELONA

Retour vliegticket naar Barcelona
2 overnachtingen met ontbijt in luxe hotel
Onbeperkt gratis openbaar vervoer in Barcelona
4 hardlooptrainingen in de stad

Voor slechts 
€ 329,00
EXTRA

 

Ter land, ter zee & in de lucht
Bewonder Barcelona vanuit elke mogelijke hoek op een avontuurlijke tocht van 3,5 uur te voet, over land en in de lucht. Geniet van een wandeltocht door de oude stad met hoogtepunten zoals de sfeervolle gotische wijk, de prachtige gotische kathedraal en de kleurrijke Las Ramblas en La Boqueria-markt. Vervolgens kun je genieten van een zeebries en de skyline van de stad tijdens een 40 minuten durende cruise langs de kust, aan boord van een Turkse schoener die deels op wind- en zonne-energie vaart. Sluit af met een 6 minuten durende helikoptervlucht en vlieg hoog boven de stranden en bezienswaardigheden van Barcelona. Er kunnen maximaal 12 personen reserveren voor de sfeer van een kleine groep.

Voor slechts 
€ 99,00 p.p.
PROGRAMMA

Vrijdag 23 februari 2018 
06.45u Vertrek vanaf vliegveld
10.00u Aankomst in hotel
12.00u Lunch
14.00u Kennismakingsloop met de stad (5 tot 10km)
16.00u Vrije tijd
19.00u Gezamelijk diner
21.00u Vrije tijd

Zaterdag 24 februari 2018
08.30u Ontbijt
10.30u Sight Seeing Run langs alle highlights (10 km)
12.30u Mogelijkheid tot lunch en daarna vrije tijd 
of stad verkennen met ons.
17.00u Hardlooptraining in spelvorm in een park 
19.00u Mogelijkeheid tot gezamelijk diner (vrije keus)

Zondag 25 februari 2018*
08.30u Ontbijt
10.30u Hop on - Hop off training ( 7 km)
12.00u Vrije tijd
18.00u Verzamelen voor transfer vliegveld
21.05u Vliegen
23.10u Aankomst op Schiphol

* Op zondag  is er de mogelijkheid mee te gaan met ter land, ter zee en in de lucht
Deze trainsters gaan mee!

Petra Kerkhove
Petra loopt (pas) 4 jaar hard, maar heeft ondertussen al 6 marathons en een ultra-marathon gefinisht. Ze is in training voor twee marathons dit najaar. Elk loopje is een feestje en dat deelt ze zo vaak mogelijk te delen op Instagram en Facebook. Ze blogt voor diverse sites, is een Amsterdams lid van de Rotterdam Running Rebels én is een ASICS Frontrunner. 

Manon Runs
Manon Runsis dé hardlooptrainster bij onze Fly & Run-trips! Door haar werkervaring als International Trainer zit ze vaak in het buitenland en kent ze alle steden op haar duimpje! Ze traint momenteel voor een ultrarun, maar vindt korte afstanden ook erg leuk om te doen! Ze is één van de crewmembers van de ASICS Frontrunner Team. Tevens blogt ze voor diverse hardloopsites.

Onbeperkt reizen door de stad
Als je meegaat met Fly & Run reis je onbeperkt met het openbaar vervoer door de stad. Je krijgt een persoonlijke pas waarmee je gratis kan reizen naar de mooiste plekken. Elke dag is er de mogelijkheid om met ons de stad te verkennen, maar je kunt er ook voor kiezen om individueel of met een eigen groepje de stad in te gaan! Maar je kunt ook nog een middagje aan echte topsport doen: Shoppen.

Trainen op eigen niveau
Iedereen kan met Fly & Run mee! Of je nu een geoefende hardloper of een beginneling bent, doordat we de trainingen zo inrichten kun je op jouw eigen niveau de trainingen afwerken.
 

Reserveer hier jouw Fly & Run Barcelona6-8km/u
9-10km/u
11-12km/u
13-15km/u
15km/u +


Vraag & Antwoord
Mocht je een vraag hebben, dan kun je ons altijd mailen of bellen, maar misschien staat jouw vraag wel op onze Vraag & Antwoord pagina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu